Armani Lip Maestro 501&502


Merhaba, bugün çok sevdiğim Armani Lip Maestro'ları yorumlayacağım. Bendeki renkleri çok güzel doğal bir pembe-gül kurusu tonu olan 501 ve iddialı göz alıcı tam bir frambuaz rengi olan 502.
Bunlara ben köpük ruj diyorum, çünkü bildiğimiz likit rujlar gibi sıvı formda olup sürünce kuruyup matlaşan yapıda değiller. Krem-köpük gibi bir yapıları var ve dudakta yarı mat bir görüntüye sahipler. Sürümleri çok kolay, az bir miktarı bile opak bir şekilde yayılıyor dudakta.
Tamamen sabitlenmedikleri için özellikle 502 bir şeyler yerken bulaşabiliyor, böyle iddialı renklerde dikkatli olmak gerek. Kalıcılıkları oldukça iyi, hafif yemeklere içeceklere dayanıyor uzun saatler dudaklarınızda kalıyor.
Dudaklarım bu aralar çok kuruduğu için bir de yakından çekince pütürler görünse de peeling yapıp önceden nemlendirince dudakta kadife gibi görünüyorlar, fotoğraflarda sadece renklere bakmanızı öneririm:/
Lip Maestro'ların güncel fiyatı 120 TL, Sevil Parfümeri mağazalarında ve internet sitesinde bulabilirsiniz. Sık sık yapılan, hatta bugün başlayan Sevil indirimleriyle daha uygun fiyata edinebilirsiniz.
Herkese mutlu günler, sevgiler!



Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder